Tjänstetecken med Namn & Bild Tjänstetecken med Namn & Bild Tjänstetecken med Namn & Bild Tjänstetecken med Namn & Bild


Artikelnummer:
112000

Tjänstetecken med Namn & Bild

MACH tjänstetecken med Namn & Bild - 

För bästa funktionella utformning och kvalité och personlig design. Tjänstetecknen tillverkas i dubbelt material – ovansidan är bävernylon, starkt och vattenavvisande och otroligt lätt att hålla rent. Baksidan gör vi av ett högkvalitets tyg från KLOPMAN. Detta för ännu bättre komfort och passform. Bävernylon mot päls har inte tillräcklig stabilitet utan glider gärna omkring. Vi tillverkar av orginal BÄVERNYLON eller likvärdigt, vi tummar aldrig på kvalitén.

Tjänstetecknen är ställbara i front och runt magen med ett mycket tjockt och kraftig special resår. Våra produkter är väl testade och provade i praktiskt arbete runt om i Europa.

BRODYR

För förslag på design och typsnitt - titta in i Inspiration och låt dig inspireras. Ange dina önskemål vi återkommer med korrektur till dig så du för en förhandsvisning på kommande resultat.

Vi har massor massor med färdiga brodyr-bilder vilket är svårt att lägga ut på hemsidan, tänker du dig något speciellt så skriv ditt önskemål så återkommer vi till dig med vårt förslag. Information gällande bilder här.

Önskar du en broderad logotype/egen bild är priset 690:- för stygnsättning till brodyrkort.

Frågor, tveka inte att kontakta oss info@mach.nu

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »