Tjänstetecken sök & räddning Tjänstetecken sök & räddning Tjänstetecken sök & räddning Tjänstetecken sök Frontband


Artikelnummer:
111000

tjänsttecken sök och räddning

MACH tjänstetecken ska ha bästa funktionella utformning, kvalité med personlig design. Sök modellen har isydd sele mellan tyglagren för bästa komfort och hållbarhet. Alla sömmar förstärkta med mycket kraftig specialtråd. Tillverkas i dubbelt material – ovansidan är bävernylon, eller efterföljande material. Neon tygerna är för arbetskläder godkända. Materialen är starkt och vattenavvisande och lätt att hålla rent. Baksidan gör vi av ett kvalitets tyg från KLOPMAN. Detta för ännu bättre komfort och passform. Bävernylon mot päls har inte tillräcklig stabilitet utan glider gärna omkring. Vi tillverkar av original BÄVERNYLON så länge det finns och därefter material med samma struktur. Vi tummar aldrig på kvalitén i våra tillverkade produkter.

Vi lämnar garanti på transfertrycket på sidorna. Tryck är det absolut hållbaraste materialet och håller sig snyggt länge länge.

Tjänstetecknen är ställbara i front och runt magen och är försedda med mycket kraftig special resår. Våra produkter är väl testade och provade i praktiskt arbete runt om i Europa.

Välj frontband.

-Resår eller
- stumt frontband med säkerhetsknapp.

-Stumt frontband kantad med reflex m säkerhetsfunktion

- vadderat stumt frontband med vår säkerhetsfunktion.

Har du en hund som "ligger-På" så bör man välja stumt band.

Brodyr

Hundens namn ingår (max 8 bokstäver ) i priset  , önskar du en broderad bild tillsammans med din hunds namn kan du naturligtvis få det till en rimlig kostnad. Ange i textfältet dina önskemål vi återkommer med korrektur till dig så att du kan se och godkänna innan vi sätter igång. Vill du ha lite uppslag titta då in i vårt bildgalleri för många förslag.

Vi har massor massor med färdiga brodyr-bilder vilket är svårt att lägga ut på hemsidan, tänker du dig något speciellt så skriv ditt önskemål så återkommer vi till dig med vårt förslag. Typsnitt hittar du här.

Önskar du en broderad logotype/egen bild är priset 690:- för stygnsättning till brodyrkort.

Frågor, tveka inte att kontakta oss info@mach.nu

Välj färger

Välj frontband

Välj storlekTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Rekommenderade tillbehör till denna produkt